Ordning och reda

Har ägnat hela förmiddagen åt bokföring för bostadsrättsföreningen. Puh och pust. Gör som jag gjort tidigare när jag varit kassör i föreningar, först manuell bokföring :). Känns bra att ha bokföringsordrar med konteringar klara. Skulle sen göra samma sak i föreningens bokföringsprogram och det gick bra. Ett tag. Tills jag insåg att systemet inte tänkte som jag. Som sagt, bra att ha det på papper. Så nu försöker jag se om det går att radera och börja på nytt. Supporten är tillfrågad och nu väntar jag på svar. Hej å hå. Bokföring är för mig samma sak som ordning och reda, och den som känner mig vet att just ordning och reda gillar jag.

Igår skrev jag om att jag börjat att rensa garderoben. Fick sen inspiration att göra en liten rockad med ett skrivbord som vi haft i vårt tv-rum och nu finns den i sovrummet med symaskinen på istället. Blev mycket bättre. Dessutom blev golvlisterna torkade också som en bonus :).

Just nu har det slutat åska och regnet vräker inte ner lika mycket som för en stund sen. Planen var att komma ut en stund idag och göra lite ärenden på stan, men det får vänta en stund. Inga tider att passa, semester ännu :).