Norra Sveriges hetaste handelsstad

Full fart idag, inledde torsdagen med Morgonpasset som idag hade tema handel, norra Sveriges hetaste handelsstad (Umeå förstås 🙂 ). För mig som är uppvuxen inom handeln och har jobbat där i början av mitt yrkesliv, så ligger förutsättningarna för det lite extra varmt om hjärtat. IKEA har ju öppnat förra veckan och snart är det dags för ytterligare 90 butiker i köpcentret intill. Fantastiskt bra utveckling i hela Umeå för handel och shopping, hotellen och besöksnäringen mår också bra av den utvecklingen. I stort sett fullsatt på Rex i morse, som det brukar vara på denna mötesplats för näringslivet och offentlig sektor. Ett väl inarbetat koncept som pågått mer än femton år.

Efter det hade jag ett mycket bra möte med en av mina kompetenta kollegor i ett kommande ärende som är på gång framöver. Fick bra med energi av mötet och full av idéer, så jag tog vara på den energin och passade på att köra ett högintensivt intervallpass på Iksu under lunchen. Snabbdusch och mat innan eftermiddagens jobb. En hel del analys- och inläsning har jag växlat mellan under eftermiddagen plus ett möte, så det var skönt att sen stänga jobbdatorn för att ta kväll. Inte konstigt att jag tycker att tiden bara rusar förbi, det känns som att det alldeles nyss var fredag och nu är det fredag imorgon igen. Inte för att jag på något sätt klagar 🙂 . Det blir välgörande med ledighet under helgen.

 

Middag

 

Har fastnat för bra appar med recept och tycker att det är smidigt att ha recepten lättåtkomliga i mobilen när jag lagar mat. Så även idag, det blev kycklinggratäng och sallad till det. Fick med beröm godkänt av familjen så då får man vara nöjd 🙂 .

Trevlig torsdag!