Öppna och släpp in våren

Vilken underbar vårdag det har varit idag! Takdropp, värmande sol från en klarblå himmel och härliga tretton plusgrader mitt på dagen. Verkligen ljuvligt att cykla till och från jobbet idag. Men det ska erkännas, det kändes nästan synd att behöva gå in på jobbet igen efter lunch. Och att sen vara nödd och tvungen att dra för persiennerna för att se dataskärmen kändes inte alls kul. Så jag öppnade fönstret en stund i alla fall 🙂 .

 

Vårsol

Fantastiskt skönt att öppna fönstret på jobbet och släppa in våren! 

Även om det garanterat kommer bakslag med minusgrader och mer snö, precis som det gör varje år, så är det så skönt att njuta av detta!

Har annars varit en ganska lugn dag, i alla fall på mötesfronten. En snabb titt i almanackan ger vid handen att veckorna framöver och efter påsk blir fullmatade med olika uppdrag och resor så det räcker. Så att det är någon dag nu och då med lite lugnare tempo med tid för analys och reflektion är bara skönt. Bra samtal med kollegorna och bra stämning gör att det är roligt. Livet är för kort för att ha tråkigt 🙂 .

Körde ett grymt kul och svettigt pass bodycombat på Iksu igår, oj så välgörande! Det känns i bröstryggen idag vill jag lova. Men är det något jag gillar så är det ju träningsvärk 🙂 . Så idag blev det en vilokväll hemma, även om jag har haft lite annat pyssel att färdigställa. Nu blir det lite skratt till The Big Bang Theory, en riktigt kul komediserie!

Trevlig tisdag!