Några av mina favoriter

Denna vecka har jag lyckats få till flera dagar med träning och jag känner mig glad över det. Gillar olika typer av träning så jag har växlat mellan total training som är högintensiv intervallträning, bodycombat som är kampsportsinspirerad gruppträning, bodypump som är styrketräning och slalom. Så skönt att ha möjlighet att få till mycket träning denna vecka på hemmaplan. Känner mig energifylld och ser fram emot morgondagen som blir en vilodag. Passar på att bjuda på en rolig träningsinspiration med några av mina favoriter – Jillian Michaels och minionerna 🙂

Igår åkte jag och dottern slalom i Bygdsiljum i ett ljuvligt vårväder. Det var bra underlag i backarna fortfarande trots att solen värmde skönt. De har preparerat backarna bra och det var inte förrän på eftermiddagen som det började bli mjukt att åka, när solen har legat på bra. Kanhända var det sista eller näst sista gången det gick att åka skidor denna säsong. Den som lever får se.

Har gått igenom almanackan inför kommande vecka som är relativt obokad, i alla fall jämfört med påföljande veckor som kommer att vara fyllda med resor för olika uppdrag. Så jag tar tillvara veckorna på hemmaplan och ska försöka hinna med min hobby även till veckan, träning alltså 🙂 .

Trevlig söndag!