Långa dagar och matinspiration

Det har varit en lång inledning på veckan och nu är det skönt att få lite vila. Ser fram emot fredagen då jag är ledig för sonens studentfirande. Det känns i mammahjärtat att han nu är stor och på väg ut i vuxenlivet med stormsteg. Ska bli så roligt att få fira honom med hela familjen och få krama om honom litegrann. För så stor blir man aldrig att inte mamma får ge en kram 🙂 . Tror att jag har koll på de flesta förberedelserna inför fredagen, ska fixa lite mer imorgon också. Det är trevliga förberedelser och jag hoppas att sonen uppskattar dem, det brukar han göra.

Sommarpresent

Underbar present från DuÅ i Väven här i Umeå

Igår hade vi ledningsgruppsmöte med mycket bra framåtsyftande diskussioner i god anda, det bådar gott. Vi blev klara lagom tills det var dags för Sverige att möta Irland i fotbolls-EM och vi såg matchen tillsammans. Riktigt trevligt och vi åt en bit mat samtidigt. Det var en bra avrundning inför sommaren och vädret var också bra. Jag blev mycket glatt överraskad över att få en fin sommargåva, totalt oväntat men mycket uppskattat. Lite fina tillbehör inför sommarens grillande från DuÅ som jag ser fram emot att testa. Det är alltid en trevlig upplevelse att besöka deras butik och få ny matinspiration tillsammans med bra råvaror. (För säkerhets skull är det väl bäst att tillägga att jag inte alls får betalt eller nåt annat för att nämna detta, jag bara tycker att bra ställen kan man nämna och skriva om.)

Ikväll har det varit styrelsemöte med bostadsrättsföreningen och nu är vi klara med det. Just nu har vi många diskussioner kring kommande behov av fastighetsvård, men man måste ta allt i rätt ordning och ha koll på ekonomin. Dessutom krävs det omfattande planering av hur och när allt ska utföras. Så det lär jag nog få återkomma till. Vårt hus är från 1874 så det krävs både kunskap, kompetens och eftertänksamhet för att allt ska bli bra. Och rätt.

Nu blir det lite lugn och ro tillsammans med Anders, få se om vi ska hitta på nåt eller bara softa. Den som lever får se 🙂 .

Trevlig tisdag!