Överraskningsfest igår

Vilken trevlig lördag vi hade igår! Körde hem från Gammelstad på förmiddagen, sen hann jag med ett välbehövligt pass yoga hemma innan det var dags för dusch och lite piff inför kvällens begivenheter. Det var säkrast att inte nämna något om det på bloggen igår, då man inte kan riskera att festföremålet skulle kunna ana eller ens misstänka något. Det var nämligen en överraskningsfest för en av våra goda vänner som fyllde 40 år tidigare i veckan. Hans hustru hade ordnat sjukt god mat och en suveränt trevlig tillställning för alla oss som var där. Grymt bra gjort Therese!

Löfgrens blommor

Kreativa och duktiga Camilla Kenndén som äger Löfgrens blommor här i Umeå hade gjort de vackra bordsdekorationerna, och ni ser själva hur fina de är! Jag tackade för den goda maten å alla vänners vägnar och sa samma som jag sagt i ett par år nu, Therese borde verkligen delta i Sveriges Mästerkock!

Förrätt

Vackert, gott och allt gjort av Therese! Chevre med jordgubbssalsa… mmm! 

Varmrätt

Varmrätten gick inte heller av för hackor, oxfilé med rotsaker och en välkomponerad måltid. Det enda som var synd var att jag inte orkade äta upp allt, kändes nästan syndigt att lämna så god mat men det fanns helt enkelt inte plats för mer. En doggybag hade varit perfekt förstås 😉 . Avslutningen i form av tårta var också perfekt, lagom söt och jättegod. Men där hanns det inte med något foto, det hade en strykande åtgång. Hela festkvällen var mycket trevlig med nya bekantskaper och vänner som hade kul!

Vaknade utvilad ganska tidigt i morse, har ägnat förmiddagen åt välbehövlig tillsyn av hemmet, ja städning alltså. Skönt när det är gjort. Saker bortplockade och satta där de ska vara, dammsugning och plock med blommorna är klara. Nu har jag en stunds paus i soffan och ska inom kort förbereda inför morgondagens budgetfullmäktige, men just nu lockar ett par tidningar mer. Kanske blir det att röra på sig lite senare i eftermiddag också, är som sugen på träning. Helt enkelt en skön söndag hemma!

Trevlig söndag!