Verklighet nån gång i framtiden

Vilken dag det blev idag, började dagen med en känsla av att vara nästan klar med mitt beting för att i nästa stund bli smått kallsvettig av att se att det jag jobbat klart igår inte hade sparats i word. Inte många vackra tankar flög genom huvudet då och många nya innovativa svordomar uppenbarade sig. Men, inget att göra åt det bara att lägga tid åt att göra jobbet en gång till. Blev inte riktigt som jag hade planerat alltså.

Datagorm

Nåja, jag hade bokat in ett lunchpass total training på Iksu som jag var lite ambivalent inför. Det har hunnit gå lite tid sen det senaste intervallpasset jag körde, och oj så jobbigt det var idag. Kändes som att benen vägde ungefär 175 kg. Var. Men jag kämpade på och tänkte som jag brukar när det blir tungt – lite är alltid bättre än inget. Var ruggigt nöjd med mig själv efter passet och snabbade mig hem för en rask dusch innan det var dags för jobb resten av eftermiddagen.

Iksu plus i augustisol

För en stund sen kunde jag skicka iväg det jag har jobbat med och det var skönt, trots mankemanget på morgonen. Men nu är microsoft office uppdaterat i alla fall och bara att hoppas att datagormet upphör. Pronto.

Denna vecka känns det extra bra med fredag och helg, ser fram emot att fortsätta pyssla med mitt nya handarbete och även inleda läsningen av kurslitteraturen. Ibland skulle jag tycka att det vore smidigt om man kunde trycka in en hel bok i huvudet, ja inte bokstavligt talat alltså men innehållet. Ungefär som när man laddar upp filer till datorn, svisch och så är det på rätt ställe. Snacka om tidseffektivt. Kanske det kan bli verklighet någon gång i framtiden. Eller inte 🙂 .

Nej, nu är det dags att göra några ärenden innan allt stänger och sen ta helg!

Trevlig fredag!