Bubblar av glädje och födelsedagsfirande

Idag gratulerar jag min fina man Anders som fyller år! Om en stund blir det en middag på tu man hand och det ser jag fram emot. Även om det är måndag så får man fira litegrann. Det går ju faktiskt att gå ut och äta även på måndagar, till skillnad för hur det var för 10-15 år sen då i stort sett inget var öppet förutom under helgerna. Nu har i stort sett alla restauranger öppet nästan varje dag och det är ju en mycket positiv utveckling. Kvällsekonomin i Umeå växer och blomstrar vilket gör att staden lever på ett bra sätt under större del av dygnet och veckan. Dessutom bra för entreprenörerna förstås.

Jag fick så fina presenter när jag fyllde år för några veckor sen och döm om min förvåning då min underbara man idag (!) överraskade mig med en försenad födelsedagspresent. En ny iPhone 7 plus! I favoritfärgen dessutom! Tala om att han känner sin fru mycket väl, jag älskar teknik och vackra saker. Jag bubblar av glädje, det var en fantastisk start på veckan!

 

iPhone 7 plus

Är den inte snygg så säg! Unnar mig att bli glad över så fin present och schysst teknik 🙂 

På jobbet är det just nu en period av mycket inläsning och planering, faktiskt skönt att få tid till det. Uppdaterar almanackan kontinuerligt och jag uppskattar verkligen att få vara på hemmaplan nu ett par veckor. Ni vet vad jag brukar säga – borta bra men hemma bäst. Denna vecka har jag än så länge endast ett par möten inbokade och framför allt mycket tid för analysarbete.

Idag kände jag att jag verkligen behövde ett träningspass så det blev ett kort sådant på lunchen. Mycket praktiskt att ha nära till Iksu plus, med cykeln så hinner man snabbt dit och tillbaka utan allt för mycket ställtid. Idag blev det ett eget styrke- och konditionspass av lite lättare slag med fokus på axlar och rygg, det som är viktigt för mig att träna för att inte få tillbaka gamla känningar av stel nacke och axlar. Så jag hoppas att ”min” massör Ingegerd Nilsson är nöjd med mig 🙂 .

Om en stund ska jag pyssla lite med nya fina mobilen innan det är dags för maken att få sina presenter, genom alla år har jag alltid tyckt om att ge mina nära och kära gåvor nu och då, inte bara när man fyller år. Men jag ska villigt erkänna att det är underbart roligt att få så fina överraskningar själv också!

Trevlig måndag!