Nytt år nya mål

Nu är jag back on track igen efter en fullmatad helg. Hjälpte dottern att hämta en ny soffa till deras fina lägenhet i lördags så det tog i stort sett hela dagen, men oj så himla fint de fick det! Det värmer gott i mammahjärtat, även om det är ganska tomt här hemma 🙂 .

Gårdagen gick åt till att fortsätta fightas med min bacill som vägrade lämna mig förra veckan. Idag är jag feberfri, åtminstone så här på kvällen, så det känns som att det nu går åt rätt håll. Det är skönt och jag hoppas att det inte blir något bakslag för jag är verkligen sugen på att träna. Det har ju åtminstone blivit en hel del vardagsstyrketräning som flytthjälp så det är skönt att känna att kroppen och musklerna funkade bra 🙂 .

Har skaffat mig lite inspirationsläsning idag, när jag inte riktigt än är helt kurant för att träna så får man läsa istället och längta tills det är dags att komma igång igen. Rubriken passade mig alldeles ypperligt – Nytt år nya mål. Även om detta år har hunnit avverka en månad (redan!) så känns det fortfarande som att nästan hela året är kvar för att hinna med mina nya mål. Det blir utmanande och roligt!

Så nu har jag börjat planeringen för att uppnå mina mål som är ganska utmanande, men jag tänker att det inte får vara alldeles för lätt heller, då blir det ju liksom ingen grej när man uppnår dem. Jag lär nog återkomma till dem längre fram, eller så håller jag dem för mig själv, vi får väl se 😉 . En riktig cliffhanger alltså, haha! 🙂

Denna vecka är det ganska fullt på jobbfronten, har en deadline på fredag och innan dess är det rätt mycket som ska hinnas med. Men än så länge känns det som att jag är på rätt nivå och det bör inte vara nåt problem. Imorgon blir det en sväng till Stockholm över dagen, skönt att slippa bagage och att få komma hem på kvällen. Ser fram emot en bra dag.

Nu blir det en halstablett och lyxläsning.

Trevlig måndag!