Ska det aldrig ta slut?

Då var två dagars möten i Regionkommittén i EU slutförda och det har varit mängder av intressanta diskussioner och ämnen som har avhandlats.

Brexit och konsekvenserna för EU, Regionkommittén och länderna är en av de stora frågorna denna gång.

Igår inleddes sessionen med en tyst minut för att minnas och hedra alla offer vid terrordådet för ett år sen här på flygplatsen i Bryssel.

Sorgligt nog fick dagens session också inledas med en tyst minut, denna gång för att försöka ta in det hemska dådet i London som skedde igår då fler oskyldiga fick sätta livet till på grund av terrorister. Ofattbart hemskt. Ännu en gång. Ska det aldrig ta slut?

Just nu är jag på flygplatsen i Bryssel och det var starkt att se blommorna och minnesplaketten som ni ser på bilden ovan. Som ett slag i magen, särskilt eftersom att jag själv var på väg hit till Bryssel för ett år sen men fick avstå på grund av terrordådet.

I väntan på flyget, eller rättare sagt flygen, hem till Umeå så ska jag prova något nytt för mig, nämligen en ljudbok. Tänkte att det kunde funka bra tillsammans med stickningen, två för en liksom. Det är annars en liten utmaning att sticka samtidigt som man ska läsa ?.

Ser precis som vanligt fram emot att komma hem ikväll och bli hämtad av maken på flygplatsen i Umeå. Borta bra men hemma är alltid bäst.

Trevlig torsdag!