Stockholm och nya tankar

Puh vilken vecka det har varit, bra och givande men också väldigt intensiv och tuff. Vilket jag förutsåg förstås, men jag ska inte sticka under stol med att det ska bli skönt med en lite längre helg nu.

Jag kom hem från ett par särskilt bra dagar i huvudstaden, de var fyllda med möten av varierande karaktär men ett par av dem stack ut som mycket energirika och trevliga. Det bådar gott framöver.

Efter ett kvällsmöte så passade jag på att fota denna bild utanför min gamla arbetsplats, som än idag är den vackraste jag jobbat på, nämligen riksdagen. Riktigt trevligt att återigen få möjlighet att ha möten där, gillar verkligen lokalerna och förstås aktiviteten i dem också.

Denna gång var de flesta av mötena förlagda till centrala Stockholm vilket gjorde att jag kunde promenera till dem alla, det gillar jag. Det är skönt att kunna “landa” mötet man har haft innan det är dags att gå vidare till nästa, det blir en bra tid för att ändra tankebanor och få nya idéer.

Gick förbi Åhléns på Drottninggatan i Stockholm och stannade till en stund för att titta på alla de post-it-lappar som sitter kvar efter terrordådet den 7 april. Det berörde verkligen och tog djupt i hjärtat.

Idag har jag ägnat förmiddagen åt möten och samtal med kollegorna på näringsliv, och även att komma ikapp i mejlboxen. Så nu blir det lite sen lunch innan eftermiddagens jobb ska utföras. Men sen blir det riktigt skönt att få koppla av ikväll.

Trevlig fredag!