Pingstafton med bröllop och löpning

Igår kväll började jag känna av lite skön träningsvärk efter torsdagens lunchpass styrketräning och när jag vaknade tidigt imorse (solen sken in så det blev ett mjukt uppvaknande) så var benen rejält stela 🙂 . Det är alltid ett fint kvitto på ett bra träningspass, så jag var glad över det. Trots att det var lite ansträngande att böja sig ned på morgonen 🙂 .

Mina nya Asics är verkligen jättesköna och jag hoppas att de håller länge!

Det härliga försommarvädret fortsätter och förra sommarens dåliga väder är redan glömt, så jag bytte om och tog på mig löparskorna för en liten sväng längs Umeälven. Idag lyssnade jag på kroppen och kanske framför allt på mina något stela ben och jag nöjde mig med lite drygt fyra kilometers löpning. Jag är nöjd med min investering i mina nya löparskor, det är verkligen stor skillnad för knän och ben att ha bra dämpning i skorna.

Trots att jag var ute ganska tidigt på förmiddagen så var det redan mycket folk ute längs älven och i våra fina parker, till och med glasskiosken hade besök av flera barn vid älven. Själv hade jag en ny ljudbok i öronen som jag precis har börjat med, vet ännu inte riktigt om den tar sig eller hur det blir.

Jag köpte “Jag ser dig” av Clare Mackintosh och har som sagt bara lyssnat knappt en timme än, men den verkar bra. Har du några andra bra boktips? Dela gärna med dig om du har lust, sommaren står för dörren och jag försöker bunkra upp bra läsning inför semestern. Oavsett om det blir bra väder eller inte så funkar ju böcker alltid att läsa tänker jag.

Pingstafton idag och just nu står teven samtidigt på för det brittiska prinsbröllopet mellan prins Harry och Meghan Markle. Det är ju så himla trevligt att se på alla vackra klänningar och framför allt förstås brudklänningen. Vilken fantastisk dag de har framför sig och vädret i London är ju också på topp, så nu ser jag fram emot att kika på vigseln.

Trevlig lördag!