Åsa Ågren Wikström

Ger järnet för maktskifte

Med 29 dagar kvar till valet så valde jag idag att ta en något lugnare dag, imorgon väntar en hel del arbete inför den kommande veckan. Det har ändå blivit ett par timmars jobb förstås, men jag har också prioriterat en timmes träning och några varv på stickningen.

Oavsett hur man mår innan ett pass så ger endorfinerna efteråt alltid en fin belöning! Idag blev det en timmes bodybalance med fokus på styrka och rörlighet och som alltid så mår jag så bra efter träningen.

Den sista väldigt spännande upplösningen av boken Kungshjärta, som är Lars Wilderängs senaste, kunde jag inte låta bli att färdigställa imorse. Väldigt bra läsning och mycket aktuell sådan också. Rekommenderar varmt både Drönarhjärta och uppföljaren Kungshjärta om du gillar spännande läsning med högt tempo.

Resten av kvällen ska jag nog fortsätta med stickningen som avkoppling. Sen ser jag fram emot en tidig kväll, sömn är lika viktigt som träning och hyfsat vettig kost för mig. Särskilt dessa dagar i valrörelsen då det blir mycket och intensivt arbete. Men med 29 dagar kvar så finns det ingen anledning att inte ge järnet för maktskifte på alla plan, nationellt, regionalt och lokalt.

Trevlig lördag!