Då var det dags!

Så där ja. Då var man igång med bloggandet så smått. Efter en ljuvlig påskhelg med gudomligt väder, strålande sol från en klarblå himmel och välpistade skidbackar gör det inte så mycket att aprilvädret idag gör skäl för namnet.

Har haft en dags påsklov idag med barnen, mycket välgörande. Det skapar energi till att starta upp en blogg t ex :). Min blogg här kommer att varvas med reflektioner från mitt jobb som kommunchef i Vännäs och med mer personliga sådana, saker som händer i livet. Jobbet är förstås en stor del av livet, men inte allt. Det blir lite smått och gott, det som är aktuellt för stunden och kort sagt det som finns i huvudet på kommunchefen i Vännäs.

Ikväll väntar lite förberedelser inför en kortare arbetsvecka än vanligt, men desto mer hektisk. Är mitt uppe i rekryteringsprocess för näringslivsutvecklare och imorgon väntar intervjuer. Alltid roligt och energigivande, men också intensivt och krävande. Fastighetsfrågor står också på agendan för morgondagen, och planering med samhällsbyggnadschefen.

Hoppas också kunna göra klart en lokal överenskommelse (som vi kallar LÖK) med Arbetsförmedlingen om etableringsreformen och hur vi vill att det ska funka i Vännäs. Det är bra samtal och vi vill från båda parter att det ska bli så bra som möjligt för att integreringen ska funka. Mer om detta senare. Nu är det dags att läsa lite och förbereda arbetsveckan.

Ett svar på ”Då var det dags!”

  1. Tack så mycket!

Kommentarer är stängda.