Omstart och God Jul!

Efter en lång paus här på bloggen så känner jag nu att det börjar klia i fingrarna igen. Har skrivit en hel del under hösten men har saknat bloggandet lite grann. Så nu är det dags att börja igen.

Det har varit en intensiv höst för mig och julledigheten som nyss har börjat är varmt välkommen. Jag har också kommit igång med nya jobbet och det ser ut att bli en mycket intressant vår nästa år. Många möten med spännande personer är inbokade och det ska bli roligt att sätta igång “på riktigt” efter helgerna.

Några dagars vila från träningen blir det nu under juldagarna, men sen ser jag fram emot att ha tid att träna under resten av ledigheten. Det är en skön känsla att längta till träningen och att sen njuta av den när den blir av. Någon promenad lär det dock bli under juldagarna här uppe hos föräldrarna i Gammelstad, mest för att få plats med all god julmat :). Hittade en bra bild på goda anledningar att träna, dock på engelska, men det funkar säkert ändå. 🙂

Bild

Önskar dig en riktigt God Jul!