Invigning av Västerbottenskontoret

Summerar en mycket bra start på denna vecka med workshop om påverkansagendan för Västerbottenskontoret i Stockholm. Vi hade många bra diskussioner i arbetsgruppen och det är stimulerande att diskutera strategier med kollegor från andra organisationer. Vi hade nog kunnat fortsätta flera timmar till, men på kvällen var det dags för officiell invigning av kontoret. Det var ca 100 pers där och det blev sannerligen varmt :). Trevligt att träffa många bekanta från olika delar av landet och Bryssel. Bra samtal och även lite trådar att följa upp framöver.

Idag arbetar jag i Stockholm och ska käka frukost innan det är dags att jobba. Och om en liten stund ska jag ringa och gratta sonen som idag fyller nitton år. Helt otroligt vad tiden går, men jag njuter av att kunna följa mina båda fina ungdomar på sin väg ut i vuxenvärlden. Och att få nån kram av dem emellanåt :).

Trevlig tisdag!