Nätverkande och uppslag

En intensiv och mycket energigivande vecka i Stockholm börjar gå mot sitt slut, jag sitter på Arlanda och väntar på att få flyga hem om ett tag. Idag har vi haft en dag med möten, inleddes i vanlig ordning med gruppmöte på morgonen där alla aktuella frågor diskuteras. Därefter så var det dags för överläggningar med internationella beredningen. Idag deltog Nederländernas ambassadör och diskuterade deras ordförandeskap i EU:s ministerråd som de har våren 2016. Efter det fick vi en mycket intressant och även oroande dragning om religiös extremism av en av Göteborgs mest insatta personer om det aktuella läget i den frågan. Det är inte utan att det kryper kalla kårar längs ryggen efter den dragningen.

Har många tankar i huvudet och flera trådar att spinna vidare på nu när jag imorgon är tillbaka på jobbet igen, denna vecka har varit mycket bra för mitt fortsatta arbete på hemmaplan. Nätverkande och konkreta uppslag är alltid så roligt att syssla med.

Ser fram emot att komma hem, alltid lika skönt att sova i egen säng. Imorgon är det redan fredag, denna vecka har verkligen gått fort. Blir skönt med en lugn fredagkväll hemma med maken imorgon. Men innan dess är det en hel del som ska hinnas med på jobbet, mer om det senare.

Nu ska jag ta mig en munsbit innan det är dags för boarding.

Trevlig torsdag!