Gott nytt 2014!

Då är det redan dags att skriva 1 januari 2014, tiden har gått fort. Nyårsaftonen firades med vänner och fyrverkerier på stan. Det blev ett bra avslut på 2013 och många fina samtal inför det nya året som precis har börjat.

Gjorde en reflektion över skillnaden på mängden sms som jag både skickat och fått tidigare nyårsaftnar. Numera har nyårshälsningarna i stort sett helt flyttat till sociala medier. Den som följt mig genom åren vet att jag gillar sociala medier som ett verktyg för kommunikation. Man kan på ett enkelt och smidigt sätt hålla kontakten med många personer, såväl nya som gamla bekantskaper. Särskilt roligt tycker jag det är att kunna ha kontakten med barndomsvänner, som bor i olika delar av landet och världen.

Den första dagen på det nya året har börjat bra, fina samtal med bästa vännerna, promenad ute med maken, lite fika efter det och nu blir det en stund i soffan med handarbetet. Mycket behaglig dag! I morgon väntar träning och sen en del ärenden som ska uträttas.

Trevlig onsdag!