Grattis mamma!

Trettondedagsafton och i vår familj betyder det varje år att vi firar mamma som fyller år idag. Har förstås grattat mamma tidigare idag men vill även här säga GRATTIS till världens bästa mamma!

Annars har näst sista lediga dagen på julledigheten varit ganska lugn. Har sett Maria Pietilä Holmner åka riktigt bra slalom och kommit tvåa, och nu kollar jag på avslutande tuffa men spektakulära sträckan i Tour de Ski, den grymma klättringen uppför slalombacken. Vinterstudion gillar jag att se, bra kommentatorer genomgående och härliga vintersporter.

Har idag gjort ett undantag som inte har hänt på mannaminne, har börjat plocka ner julen (!). Före tjugondag Knut dansas inte julen ut. Men jag har å andra sidan lämnat kvar ljusstakarna och mina jultavlor till nästa helg, så det är inte helt tomtefritt än :). Det är mer en prioritering av tiden inför den kommande veckan som kommer att bjuda på en hel del jobb.

Trevlig söndag!