Förberedelser och avkoppling

Sista dagen på julledigheten är här och jag växlar mellan avkoppling och lite förberedelser inför den kommande jobbveckan. Men i ärlighetens namn så är det mest avkoppling som gäller idag :). Sonen har en ledig dag kvar innan skolan börjar på onsdag.

En genomgång av almanackan förde med sig en förstärkning av känslan att tiden bara rusar fram. Tricket är att verkligen försöka hitta tiden att ägna sig åt egna tankar och sysslor. Att göra sånt som man själv verkligen vill göra, som till exempel att träna i mitt fall. Har tillsammans med maken och goda vänner hittat en helg för skidåkning under våren, om inget oförutsett inträffar så ska det bli så roligt att få åka skidor! Att kunna vara ute en hel dag och få bra skidåkning är fin avkoppling, samtidigt som benen och flåset får en lagom dos aktivitet :). Har länge tänkt köpa nya slalompjäxor, men det bär emot trots att mina nuvarande börjar närma sig fjorton år. Väl ingångna och använda :).

Trevlig måndag!