Den som väntar på något gott

En mycket skön lördag med en del hemmapyssel som att klippa ut tyg till nya gardiner när julen städas ut och att sen börja sy dem också. Jag gillar handarbete i olika former, att använda såväl overlock som symaskin är avkoppling för mig. Har lite kvar innan det är dags att hänga upp de nysydda gardinerna, tänker att det blir imorgon.

Maken föreslog ett biobesök på dagen idag, så vi såg Hobbit 2 och handlade sen mat inför middagen. Trevligt att se på bio mitt på dagen och sen ha en hel eftermiddag och kväll kvar hemma. Kulturhuvudstadsåret 2014 i Umeå har börjat bra :). Riktigt skönt att sen bara vara hemma utan några åtaganden, laga och äta middag tillsammans. Ikväll gjorde jag fläskfilé fylld med ädelost och soltorkade tomater tillsammans med norrbottensodlad klyftpotatis. Riktigt smarrigt om man får säga det :).

Fortsätter njuta av en skön lördagkväll hemma med maken och planerar vårens resa till New York med hela familjen. Det är ett resmål jag velat besöka i åtminstone tjugo år och äntligen blir det av! Den som väntar på något gott… 😉

Trevlig lördag!

2 svar på ”Den som väntar på något gott”

  1. Overlock är INTE avkoppling.

    1. Jodå, om du har en Bernina så tycker jag att det är det 🙂

Kommentarer är stängda.