SM, snö och minusgrader

Helgen börjar gå mot sitt slut och det har varit skönt och välgörande med en lugn helg hemma. De nya gardinerna är färdigsydda, strukna och upphängda och julen är bortstädad för denna gång. Jag gillar julen som är min favorithögtid, men det är också ganska skönt att ta in våren. Även om det ännu bara är januari och det är en bit kvar till våren.

Det har snöat en hel del sen i fredags och minusgraderna har gjort entré. Även om man en normal januaridag skulle tycka att -10 grader skulle kännas ganska behagligt. Men i år med plusgrader och regn fram till nu så känns det kallare än vanligt. För SM-tävlingarna som drar igång på tisdag är det förstås som en skänk från ovan att få snö och minusgrader. Det blir bra för Umeå och förhoppningsvis många besökare till tävlingarna.

Nu blir det en stund med läsning innan kvällen är slut.

Trevlig söndag!