Tid och ork

Drar igång denna onsdag med att lägga upp planeringen för idag och framöver. Det är en hel del som ligger framför mig, både gällande omvärldsanalys och implementering av projektmodell. Men det känns bara bra och roligt. Det är en skön känsla att ha på jobbet.

Jag förstår verkligen också att uppskatta att inte ha så fulltecknad almanacka, utan att få utrymme för just planering och reflektion är mycket bra. Och helt nödvändigt. Oftast är det under den tiden som många goda tankar och idéer kommer. Denna vecka har jag inte många möten inbokade och jag tar vara på tiden att få jobba “ostört” (ja, ni förstår hur jag menar :)). På måndag nästa vecka ska jag tillsammans med enheten till Örnsköldsvik för att träffa våra kollegor där och ha ett utökat samarbete med dem. Det ser jag fram emot.

Igår lagade jag bakad potatis med löjrom och räkröra till, riktigt gott faktiskt. Om man nu får säga det själv :). Så skönt att ha tid och ork att laga mat på vardagarna också, så har det inte alltid varit. När man kommit hem efter sena kvällar på jobbet så finns sällan orken att ens tänka på middag, utan då har det ofta blivit något enkelt som kanske fanns i frysen. Så därför uppskattar jag mycket att ha tid för matlagning även på en vanlig vardagskväll. Eller att hinna med att träna som är en av mina hobbies. Det är det nog dags för ikväll, ska kolla in utbudet av pass och hitta något roligt.

Trevlig onsdag!