Positiva förväntningar

Tiden rusar förbi och nu är mars alldeles snart slut och april står för dörren. Har haft en bloggpaus en stund, mest för att jag ägnat mig åt jobb, träning och vänner. Det gör jag förstås även om jag bloggar 😉 men det är också en skön känsla av att själv styra min tid och innehåll på fritiden.

Jag har tidigare sagt att jag gillar att skriva, vilket jag verkligen gör, och det kommer nog att vara skillnad på mina inlägg beroende på tid och lust. Emellanåt har jag en hel del att säga och tycker också om att uttrycka mig på olika sätt. Februari och mars har sprungit förbi i en rasande fart, vilket dessa månader vanligtvis brukar göra. Skillnaden nu är att jag på ett helt annat sätt känner att jag också hinner med. Det är en skön känsla som det var flera år sen jag hade. Det är stor skillnad på att ha positiva förväntningar på sig istället för krav, något som jag och bästa väninnan brukar diskutera ofta och mycket.

Ljuset är här och jag verkligen njuter av att kunna cykla till och från jobbet och ta vara på dagarna. Morgonstunden är oftast min favorit på dagen, och jag trivs med att ha en arbetsgivare som tillåter flextid och arbete helt under eget ansvar. Det passar mig som handen i handsken och gör att jag kommer till min rätt. Jobbet går riktigt bra (om man får drista sig till att säga det själv) och jag trivs med det. Oerhört varierande och intressanta arbetsuppgifter med stort inslag av att göra min del för att bidra till Umeås utveckling. I like! 🙂

Trevlig torsdag!