Kvalitetsmässan

Har deltagit på Kvalitetsmässan i Göteborg ett par dagar och har fått många bra uppslag och idéer med mig tillbaka om utvecklingen inom offentlig sektor. Dessutom har jag hunnit med flera bra möten och samtal under dessa dagar, precis som avsikten med att samlas är. Kvalitetsmässan anordnas vartannat år så vi hälsades välkomna åter till 2017. Träffade flera kollegor från Umeå kommun där också som hade besökt detta evenemang flera gånger tidigare och alltid varit nöjda. För mig var det premiär men jag var också nöjd med innehållet och seminarierna, i synnerhet det stora flertal som hade ett tydligt omvärldsfokus.

Det hann dock bli lite halvspännande på Landvetter när jag skulle åka hem då det plötsligt blev fel på hela radarsystemet i södra Sverige, tydligen slogs det helt ut och inga plan fick lyfta. Kändes ju onekligen säkrare så. Däremot så blev det därefter strömavbrott på hela Landvetter (!) och alla var tvungna att gå ut för att senare checka in genom säkerhetskontrollen igen. Vilket innebar att det ordinarie flyget lyfte och de flesta av oss fick bli ombokade. Så humöret var väl inte på topp direkt, när man väl reser så vill man ju helst komma fram så fort som möjligt. Men hem kom jag och nu är det äntligen dags att sova.