Umeågalan

Igår var det den årliga Umeågalan som gick av stapeln. I vanlig ordning samlade den många människor såväl från näringslivet (som är de som galan är till för) som från det offentliga. Seminarier och föreläsningar på dagen kombinerat med underhållning gav en bra inramning till den mötesplats det är och de många bra samtal som hölls. Nätverkande är viktigt och en central del för att få Umeå att växa ytterligare.

För mig var det premiär på tillställningen som firade 20 års-jubileum. Trevlig inramning även på kvällen där David Hellenius var konferencier och bl.a. Sabina Ddumba sjöng emellan att många företagare fick priser och utmärkelser.

Idag har jag förberett presentationer som väntar lite längre fram och det känns bra att ha kunnat fokusera på att få det klart så här innan helgen väntar.

Trevlig fredag!