Då kör vi igen

Är tillbaka i den så kallade verkligheten igen, dvs. hemma och på jobbet :). Har haft en riktigt skön semester med maken på soliga och varma breddgrader, Gran Canaria närmare bestämt. Så oerhört välgörande att få vila och vara i värme och sol. Har till min glädje läst 5 böcker under julledigheten, det hör inte till vanligheten att man orkar och tar sig tid till det på hemmaplan. Då brukar läsningen bestå av handlingar och jobbrelaterade böcker. Också intressant förstås, men den lyxläsning jag har kunnat ägna mig åt under semestern har varit underbar.

Inledde första dagen på jobbet efter semestern igår med ledningsgrupp och därefter möten som avlöste varandra ända fram till 21 på kvällen. Så det var inte svårt att somna igår kan man säga :). Idag har jag haft förmånen att kunna jobba i ett hela dagen, många trådar som ska börja flätas ihop samtidigt som jag planerar det kommande omvärldsarbetet som ska dras igång i organisationen alldeles snart.

Nu är det dags för lite mat innan det ska plockas ihop lite hemma och sen göras bokföring för bostadsrättsföreningen.

Trevlig tisdag!