Söndagsförberedelser och reflektioner

Denna lediga söndag inleddes med att jag tidigt i morse skjutsade dottern med skidutrustningen till centrum, hon åker med jobbet på personaldagar till Kittelfjäll. De får garanterat kul och bra skidåkning, bara att hoppas att det inte blir så kallt för dem där. Själv får jag hålla till godo med Vinterstudion på SVT och just nu damernas storslalom :).

Idag blir det lite förberedelser inför den kommande veckan och jobb i Stockholm. Ser fram emot morgondagen då jag deltar i strategiworkshop för Västerbottenskontoret i huvudstaden. Sen väntar flera intressanta möten under tisdagen som sen följs av SKLs internationella dag och därefter gruppmöten och beredningsmöten också det på SKL. Väskan ska packas också och tanken är att inte behöva ha mer än handbagage med sig, brukar funka så vi får väl se om det gör det även denna gång :).

Följer såklart nyheterna i vanlig rutinmässig stil, denna vecka är det ju Kommunals utsvävningar som har dominerat mediaflödet. Behöver ju egentligen inte kommentera deras förehavanden, de verkar falla på eget grepp. Kan ju bara konstatera att det är märkligt att ingen i deras närmsta krets verkar ha ifrågasatt deras agerande under lång tid.

Tror nog att det blir nåt träningspass under dagen också och några varv på stickningen måhända. Allt som allt en behaglig ledig söndag.

Trevlig söndag!