Redan fredag

Oj så snabbt denna vecka har gått, ett ruggigt tempo. Och jag som hade tänkt mjukstarta lite smått efter julledigheten. Nåja, det blir ju inte alltid som man har tänkt sig. Det känns nästan overkligt att tänka att jag för en vecka sen låg och solade vid poolen. Så grymt välbehövligt och skönt det var med sol och värme. Framför allt dagsljus. Känner att jag blir mer och mer beroende av det för varje år som går.

Idag är det i alla fall fredag och jag ska snart promenera iväg till jobbet. Bara -10 idag och det verkar inte blåsa lika mycket heller. Idag har jag inga möten inbokade förutom att jag igår fick ägna eftermiddagen åt att ordna fram en roll-up som jag ska ta med till invigningen av Västerbottenskontoret i Stockholm på måndag. Så den ska hämtas i eftermiddag. Hoppas bara att de hinner producera den i tid så jag får med mig den. Det löser sig nog, de är serviceinriktade på NRA.

Nästa vecka blir det intensivt, fyra dagar i Stockholm. Strategiworkshop för Västerbottenskontoret, SKLs internationella dag, SKL gruppmöten och beredning innan det bär av hemåt igen. Mer om det senare.

Nu är det dags att dra på varma ytterkläder och promenera till jobbet.

Trevlig fredag!