Trixet och full fart

Idag är det måndag och en ny arbetsvecka inleds. Helt galet egentligen att det redan är mitten av februari. Vi pratade hemma om hur fort alla tycker att tiden går, även ungdomarna tycker det. Själv minns jag när jag gick i gymnasiet att jag inte tyckte att tiden gick så fort. Det är skillnad mot idag, otroligt stor skillnad. Dottern som är 21 år instämde i det och tyckte själv att allt bara rusar fram. Så trixet är att lyckas göra det man önskar och vill och minnas att försöka vara här och nu med det som händer för stunden.

Idag har jag en presentation att hålla för stadsdirektörens ledningsgrupp, det ser jag fram emot. Sen väntar en hel del analysarbete utöver de dagliga sysslorna. Ikväll är det gruppmöte med fullmäktigegruppen och det blir också en intressant dragning där av kollegorna på övergripande planering. Så full fart i början av veckan alltså!

Dags att ta sig iväg till jobbet, önskar dig en trevlig måndag!