Snart på väg hem

 

Sitter på Heathrow flygplats och väntar på att få flyga hem. Summerar en riktigt bra och avkopplande weekendresa med Anders. Skönt med en andningspaus helt utan måsten eller annat. Tycker också om att åka tillbaka till London, denna gång har vi strosat runt och promenerat massor. Kollade min klocka som visade att vi har gått ca 12-14 km varje dag. Vardagsmotion ?.

Vi har haft tur med vädret, när vi anlände var det regn och grått men sen har det varit soligt. Så vi har promenerat överallt, jag gillar att gå runt i städer. Även om kollektivtrafik är bra så ser man inte lika mycket av stan. Paraplyet fick följa med ändå, det är ju trots allt London och regnskurar har vi haft också.

God mat och några besök på engelska pubar såklart, passar på att käka några engelska klassiker som sausage and mash, korv och mos alltså ?. Dock har det inte blivit nån shopping, den som känner mig vet att jag inte är direkt förtjust i det. Men St Pauls cathedral, Westminster Abbey, Hyde Park och massor av annat blev det istället.

Piccadilly

Piccadilly circus

Tidig morgon för att ta sig ut till flyget, men väl här så har vi fått besked om att det är försenat till kl 13 lokal tid. Håhåjaja. Inget att göra åt det, tydligen så har det dragit in en kraftig storm som gjort att flera flyg hade fått dirigeras om. Bara att vänta och se fram emot att få komma hem.

Trevlig måndag!