Söndagsledig innan Bryssel

En gråmulen men helt ledig söndag och jag njuter av att ha vaknat utsövd, utan väckarklocka och ändå blev det inte så lång sovmorgon – åldern som spelar in månne? 🙂 – men en lugn sådan. Lite fika framför nyhetsmorgon och nyheter i sociala medier och datorn. Fullständigt stressfritt.

Har inte riktigt bestämt mig för om och i så fall vad dagen ska innehålla. Kanske blir det en cykeltur om regnet som hänger i luften inte landar på marken. Den som lever får se. Kollade väderprognosen för Bryssel och det verkar bli fint väder där och 12-13 plusgrader imorgon och på tisdag. Så jag kikade lite på mina vårskor och insåg just att de var utnötta och hade något hål på fel ställen vilket gjorde att jag slängde dem i höstas vid en utrensning i garderoben. Och det börjar kännas för varmt med vinterns stövlar, så det kanske blir att titta på ett par sköna vårskor. Om andan faller på.

Är nöjd över gårdagens stämma som var i god stämning och idag blir det inte så mycket politik, annat än att packa en övernattningsväska inför morgondagens resa till Bryssel. Handlingarna inför det återkommer jag till senare. De är förstås genomgångna tidigare och så blir det en genomläsning imorgon på resan dit. Blir också starkt att se hur det ser ut på Zaventem flygplats i Bryssel efter terroristdådet där för några veckor sen.

Men nu är det en helt ledig dag som återstår och jag önskar dig en trevlig söndag!