Se det från olika perspektiv

Idag har det varit hektiskt, trots att jag inte har några möten inbokade. Men fullt upp ändå, inläsningen ligger och väntar samtidigt som jag har en hel del analysarbete som ska levereras. Stimulerande och intressant, men det blir en hel del sittande sådana dagar. Så minst en gång i timmen försöker jag röra mig lite, åtminstone ställa mig upp och gå några steg. Det gör stor skillnad, inte minst för hur man ser saker från olika perspektiv. Lite grann som när man löser korsord och har kört fast, om man går några steg, tar en kopp te och sen kommer tillbaka så brukar man (ibland i alla fall) se vilket ord som ska in.

Det blev en tidigare lunch idag, mina nya glasögon hade kommit och jag har hämtat dem. Snabbt och smidigt, men det ska ju ändå ställas in och grejas lite. Skönt med en mer adekvat styrka på glasen nu, helt plötsligt blev allt lite tydligare runt omkring mig 🙂 .

Glasögon

De var lätta och sköna och dessutom fick jag ett par extra för halva priset 🙂

Mulet, snålblåst och ganska kallt idag, så det är skönt att kunna sitta inomhus och jobba. Dags för en matbit och sen fortsätta jobba.

Trevlig tisdag!