Apropå valfrihet och Nordsvenskan

Det är dags att avrunda jobbveckan och jag är glad över att ha hunnit med ett väldigt bra lunchbesök på Två Fiskare här i Umeå med en mycket god vän. Man kan nog inte kalla dem längre för nyöppnade precis, men det var först nu som jag haft möjlighet att prova deras mat.

Interiörbild Två Fiskare

Jag käkade rökta räkor och OJ så gott det var, kändes nästan som en lyxlunch. Massor av god smak, precis som det var när jag och Anders besökte deras restaurang ute i Rovögern. Mycket kul att de nu finns inne i stan vilket gör det lättare att äta god fisk eller skaldjur. Testa vet jag!

Rökta räkor

Har inte bestämt mig än för om jag orkar köra något träningspass idag, blir det så blir det. Det är alltid så skönt att träna, i synnerhet när man är färdig 😉 men kropp och framför allt knopp behöver också vila. Balansen är viktig. Så den som lever får se helt enkelt.

Hur som helst så blir det en lugn och vilsam kväll hemma, vi har sett det senaste avsnittet i vår nya favoritserie på Netflix med Kiefer Sutherland i huvudrollen, Designated Survivor, så förhoppningen är att Blacklist kanske har släppt ett nytt avsnitt.

Vanligtvis brukar ju Netflix släppa alla avsnitten från en säsong på en gång som i House of Cards eller Orange is the New Black till exempel. Passar oss som gillar att titta massor i sträck när det är bra serier. Men nu kommer det ett avsnitt per vecka och det känns lite som förr i tiden när man fick vänta på en serie man ville se.

Vem minns väl inte Dallas, Falcon Crest eller Dynastin och snacket dagen efter serien hade sänts? Och missade man det så fick man vänta en vecka på nästa avsnitt. Men nu är man van vid att kunna se det man vill när man vill se det. Tänk så snabbt man vande sig vid det. Valfrihet är ju alltid bäst såklart 🙂 .

Apropå valfrihet så kom Nordsvenskan i brevlådan idag, alltid trevlig läsning 🙂 och lite extra fredagsglans att se detta uppmärksammande av mitt ambassadörskap också. Tack!

Nordsvenskan oktober

Det är kul att få inspiration från det som händer i länet och läsa om intressanta saker. Nordsvenskan finns nu även på nätet fast med delvis andra inlägg och vill du följa det där så tipsar jag om Nyheter i Västerbotten. Trevlig läsning.

Trevlig fredag!