Vilket överväldigande gensvar, tack!

Igår kändes det som att min mentala bägare var överfylld och rann över, så jag skrev av mig om det på bloggen. Och oj vilket gensvar det blev, tack för alla snälla kommentarer från så många personer!

Jag är verkligen glad och tacksam för att så många tagit sig tid att dels läsa, dels kommentera och peppa. Tusen tack!

Thank you

Det verkar vara ett ämne som engagerar, det här med hur media väljer att skriva om folk. Själv är jag mest bekymrad över vad det gör med människor i allmänhet och kanske unga kvinnor i synnerhet och deras syn på vad som är okej att skriva om. Den gränsen töjs och flyttas på lite grann hela tiden och till slut orkar ingen ens höja på ögonbrynen för påhopp och låga kommentarer i media.

Förmodligen lär det nog finnas gott om anledningar att återkomma till ämnet, särskilt med tanke på att det snart stundar valrörelse.

Idag har jag en ganska fullmatad förmiddag framför mig med en hel del analys- och skrivjobb. Min ambition är att hinna med lunchträning idag och jag hoppas kunna göra det. Får nog använda det som beting kanske 😉 .

Dags att dra igång dagens jobb, på återhörande!

Trevlig onsdag!