Vardagsstyrka kom väl till pass imorse

Idag har jag tagit några timmar ledigt på förmiddagen för att hjälpa dottern och det är tacksamt att det gick att ordna med så kort varsel. Senare på eftermiddagen väntar ett par möten och så blir det en del jobb resten av veckan förstås.

Efter en bra konferensdag med en hel del positiva samtal så var det skönt att få köra ett intervallpass på Iksu igår kväll. Det var länge sen det var så sjukt tungt och jag är glad att jag orkade fullfölja hela passet. Det är styrka och kondition varvat i maxpulsintervaller och ofta innan passet börjar så brukar man stå där och tänka “varför varför varför” men så fort man kommer igång går det oftast bra och känslan efteråt är ju obeskrivligt skön.

Igår har snön vräkt ner för att uttrycka det milt och det fortsätter även idag. För ovanlighetens skull så behövde jag bilen imorse och jösses så det var tungt att få loss den. Det brukar komma en traktor och skotta på gården vilket är bra, och trots att traktorn hade skottat upp resten så fick jag lov att skotta runt bilen för att få lös den. Det funkade ändå inte riktigt, så det blev till att putta lös den med muskelkraft. Så nu känns det som att man har blivit smått mörbultad i rygg och axlar, så det kändes fint att ha nytta av styrketräningen som jag har gjort tidigare. Vardagsstark är mottot 🙂 .

Min tanke var att kanske träna i kväll, men som det känns just nu så är det redan avklarat med bilputtningen 😉 .

Nu väntar lite lunch med dottern, lyxigt att få en halvdag med henne så här nästan mitt i veckan.

Trevlig torsdag!