Börjar känna mig lite mör

Som jag skrev igår så är det politik för hela slanten idag för min del. Det är sista måndagen i månaden vilket innebär kommunfullmäktige i Umeå.

På förmiddagen fick fullmäktige den årliga redovisningen från koncernbolagen, dvs de kommunala bolagen. Så här framåt eftermiddagen ska jag villigt erkänna att jag börjar känna mig lite mör efter att ha lyssnat på debatterna.

Snön har börjat falla och för min del så tycker jag att det räcker med snö inne i stan nu ?❄️. Men det återstår väl att se hur mycket mer som ska ner innan våren är här på riktigt.

Jag vill tacka alla er som har kommenterat och hört av sig om min blogg från igår, det är så roligt att höra från alla kloka (och snälla) personer och just ämnet om att vara snäll lär jag nog återkomma till med jämna mellanrum.

Helgens bastubad har varit välgörande för kropp och knopp men trots det känns det som att det är nån envis liten bacill som vägrar släppa taget om min hals. Jag får fortsätta med halstabletter och varm dryck så kanske det går åt rätt håll.

Det är en lång dagordning idag på fullmäktige och nu när klockan börjar vara sen eftermiddag är det fortfarande ett par beslutsärenden, tolv interpellationer och tretton enkla frågor kvar… Så det blir som sagt en lång dag.

Trevlig måndag!