Jag satt fast och försökte komma loss

Vaknade tidigt imorse av att jag drömde att jag satt fast och försökte komma loss men armarna var så tunga att det inte gick. Visade sig sen att det bara var en rejäl träningsvärk efter gårdagens styrkepass 🙂 . Det känns att musklerna har fått en rejäl genomgång igår och i stort sett i hela kroppen ömmar lite idag och jag är så glad över det, bästa känslan!

Jag tillbringar helgen hos mamma och pappa i Gammelstad och idag visar sig mars från sin allra bästa sida med strålande sol och plusgrader. Här är det ännu en hel del snö kvar, men nu går det fort när det börjar töa. Precis som det gör varje år. Men nu är det bara några veckor kvar innan allt är borta. Det är denna tid som man verkligen märker att Sverige är avlångt, när vännerna i södra delen av landet lägger ut bilder på vårblommor samtidigt som det ännu ligger kvar någon meter snö här uppe i norra delen 🙂 .

Det blev till och med en stund i solen, så skönt att känna värmen mot ansiktet och ha en härlig vår och kommande sommar att se fram emot. Idag blir det en lugn sådan, kanske blir det en sväng in till stan för att se vad som har hunnit hända i min uppväxtstad Luleå sen sist jag var här.

Hur som helst är det behagligt med en oplanerad dag och helg. Igår när jag körde norrut så fortsatte jag lyssna på den ljudbok som jag köpte i förrgår, himla smidigt att höra på det istället för radio eller musik i bilen. En ny grej för mig men som har gett mersmak. Jag kan dock tänka mig att det är ganska avgörande vem som läser ljudboken, hittar man en röst som är behaglig så blir det nog en annan upplevelse. Just den här boken är det Stefan Sauk som läser och han är bra tycker jag. Imorgon när jag ska köra hem till Umeå så blir det att fortsätta lyssna på boken och jag får se om den hinner bli klar på de tre timmar jag då har framför mig i bilen.

Nu blir det en kopp kaffe och sen väntar resten av dagen.

Trevlig lördag!