Vandring i alperna

Alperna vandring 2015

Sommarens semesterresa gick till Bad Gastein för en veckas vandring i de österrikiska alperna. En fantastisk resa som kommer på delad förstaplats med vår resa till New York. Jag och Anders vandrade en vecka i helt sagolikt vacker natur och resan gav definitiv mersmak! Trots höjdrädsla så är jag extra stolt över att jag faktiskt vågade. Sanningen att säga så hade man inte så mycket val när man väl var på väg med gruppen. Det går ju liksom inte att vända om eller sätta sig ner när man går på en bergskam som är ca en meter bred med stup på båda sidorna :). Men som en trevlig bieffekt så kan jag nu gå på Kolbäcksbron här hemma i Umeå utan att känna av höjden alltför mycket.

Hängbro Stubnerkogel

Jag vågade till och med ut på den 140 m långa hängbron vid Stubnerkogel! Det trodde jag aldrig att jag skulle klara av.

Vandring Bad Gastein

Magnifik natur och som en extra bonus utöver det fina vädret var att det inte fanns några mygg! 🙂 Som det känns nu så blir det definitivt en resa dit igen nästa sommar!