Systematiskt omvärldsarbete

Under två dagar har jag deltagit på en mycket givande utbildning som heter “Att leda ett systematiskt omvärldsarbete”. Massor av konkreta och matnyttiga tips och idéer att ta med sig i det fortsatta arbetet på hemmaplan. Den nya organisationen, eller kanske rättare sagt justeringen av organisationen, innebär nya möjligheter att kunna jobba på ett mer systematiskt sätt med omvärldsfrågorna i hela organisationen. Det ser jag fram emot.

Det är inte utan att man är ganska mör efter två dagars intensiv utbildning, särskilt bra att få egen tid för diskussion och bollplank med kursledaren. Passade på att ta en löpsväng genom Stockholm igår, det var skönt att både få röra på sig lite och få lite luft efter en hel dags utbildning. Trevligt att kuta förbi gamla arbetsplatsen, riksdagen också :).