Stockholmskontor och styrelsemöte

Dagen har verkligen växlat mellan olika områden på jobbet, styrgruppsmöte med projekt Västerbottenskontor i Stockholm som Region Västerbotten äger, möte om benchmarking, avstämningsmöte och möte om framtiden för projektmodellen.

Inte utan att det behövs lite tid för reflektion också. Projekt Västerbottenskontor i Stockholm som Region Västerbotten äger, där Skellefteå kommun, Skellefteå Kraft, Företagarna och Umeå kommun är medfinansiärer, är ett mycket intressant projekt som jag tror kommer att vara till stor nytta för oss. Precis som det är av vikt att vi har ett kontor i Bryssel som kallas North Sweden, så är det viktigt att finnas på plats där många beslut fattas för att vi ska ha möjlighet att kunna påverka beslut i vår riktning. Det planeras invigning i januari och då ska även projektanställd vara på plats.

Efter jobbet följde jag med dottern som skulle sälja sin bil, sin pärla. Efter moget övervägande kom hon fram till att hon inte behöver en egen bil när hon bor centralt i Umeå. Klok tjej :). Sen var det i stort sett direkt dags för styrelsemöte i bostadsrättsföreningen och nu blir det skönt att sätta sig i soffan en stund innan John Blund kallar :).