Stämma och Handelsgala

Igår var det en händelserik lördag. Jag och maken deltog på MUF distriktsstämma som hölls här i Umeå och Anders höll ett anförande för dem. Riktigt roligt att se så många aktiva och samhällsengagerade ungdomar på plats. Passade på att gratulera omvalda ordförande för MUF Västerbotten Elin Jonsson till hennes fortsatta förtroende.

MUF stämma

På kvällen var det dags för den årliga Handelsgalan som är ett bra sätt att uppmärksamma och hylla handelns insatser och en trevlig kväll blev det. Jag har ju själv varit handlare under många år och vet mycket väl hur mycket tid, kraft och engagemang som krävs för att få det att funka, men också glädjen när det gör det. Men det är ingen dans på rosor :).

Idag har det varit den första lugna och lediga dagen på ett par veckor och det har varit skönt att kunna koppla av hemma. Eftermiddagen och kvällen har ägnats åt förberedelser inför fullmäktige som morgondagen ska ägnas åt. Mer om det imorgon.

Nu är det dags att stänga datorn och kanske kika en stund på Netflix.

Trevlig söndag!