Långa dagar

Bara onsdag än så länge, men efter långa dagar denna vecka så är det nästan känsla av att det snart borde vara fredag. Mycket skönt i alla fall med mötesfria kvällar denna vecka. Förmodligen förstärks känslan av att vara trött av att jag har haft feberslängar lite nu och då de senaste dagarna som jag har försökt hålla stången med hjälp av alvedon. Nåväl, just nu ägnas tiden åt förberedelser inför scenarioanalys och även långtidsutredningen. Ganska lugnt på mötesfronten resten av veckan och det känns bra att få fokusera på inläsning av en mängd olika ting.

Följde med en glad dotter som skulle köpa ny dator igår kväll, något som hon sparat och jobbat ihop till under en tid nu. Hon valde en Mac och jag kan bara gratulera henne till det :). En likadan som jag själv har och skriver på just nu, tycker det är stor skillnad mot för pc som jag alltid tidigare haft och som jag har som jobbdator.

Nej, nu börjar det bli dags att promenera iväg till jobbet. Verkar regna lite, så det blir nog goretex-jackan idag. Märkligt väder, från -25 för några dagar sen till plusgrader och regn. Och det är fortfarande januari. Nåja, vädret är bara att acceptera, går ju inte att ändra :).

Trevlig onsdag!