Scenarioanalys och visitkort

Idag har jag tillsammans med ledningsgruppen Tillväxt genomfört en första scenarioanalys. Tycker det är ett bra verktyg att kunna jobba med “what if”-scenarior. Det vill säga, att ha ett ett öppet sinne och kunna bolla alla frågeställningar i ett visst ämne för att kunna hitta våra “blind spots”. På så sätt så blir man mer vaksam och varse om var och ens egna dels förutfattade meningar och dels sånt man inte ser och bara tar för givet. Det var ett par intensiva timmar och jag var den som hade tagit fram frågeställningarna tidigare och fick därmed även ansvaret för att sammanställa det hela. Så det är påbörjat och ska göras klart under morgondagen tänkte jag.

Hela denna vecka har jag varit ganska trött, mest med tanke på den intensiva period som har varit i januari, men även såklart beroende på att det har varit mycket att göra och planera framöver. Så igår följde dottern med mig till IKSU plus för ett pass pilates. Det kan väl närmast beskrivas som långsam styrketräning som påminner litegrann om yoga (även om yoga mer räknas som en livsstil enligt instruktören igår). Det var välbehövligt med ett lugnare träningspass och jag fick lite ny energi så att jag orkade titta på nåt avsnitt av The Americans som jag och maken har börjat se på Netflix.

Organisationen har bytt logga under förra året och först nu har jag kommit mig för att beställa några nya visitkort. Tycker de blev mycket snyggare nu :).

Visitkort

Imorgon är det fredag och då kommer mina föräldrar och sonen hit över helgen, det ska bli så skönt att umgås med hela familjen och passa på att fira min “lilla” kille som nyss fyllt nitton år :). Men nu är det dags för middag och sen en lugn kväll hemma.

Trevlig torsdag!