Rivstart på veckan

Veckan drog igång med ett rejält tempo och måndagen innehöll ledningsgrupp Tillväxt med bra diskussioner, sen styrelsemöte på eftermiddagen och sen en egostund hos frissan :). Här bjuder jag på en “före”-bild innan Therese Wixner på Art by Wixner började fixa mitt hår. Känns alltid tryggt att veta att hon är ett proffs och har bra idéer.

Bloggbild

Ibland är det högt tempo hela dagarna, även om jag försöker hitta små stunder av paus emellanåt. Det kan räcka med några minuters vila för att samla tankarna och då kan det räcka att koppla in tusenmilablicken och försöka rensa skallen genom att inte tänka på någonting. Det kommer verkligen inte av sig själv utan kräver aktiv träning, det ska gudarna veta :). Men det behövs.

Idag är det tisdag och jag ska promenera in till jobbet strax. Ser att det regnar (!) idag igen. Blött, blött, blött. Andra dagar kan jag sakna att inte ha hund, men inte dagar som dessa med blötväder. Nåväl, dags att gå till jobbet.

Trevlig tisdag!