Ovanlig helg

Har haft något så ovanligt som en helt ledig helg och det är så ljuvligt skönt :). Var hemma strax innan 23-tiden i fredags kväll efter Brysselresan och det tog inte särskilt många minuter att somna. Vaknade utvilad i lördags, så jag och maken inledde lördagsmyset med ett pass indoor walking och sen cx worx på IKSU plus. Så skönt att träna, både under passet och sen efteråt.

Om jag någon gång skulle få möjlighet att helt och hållet styra och äga min egen tid så skulle jag definitivt träna varje dag. Bara för att det är så skönt och ger så mycket energi. Jag gillar variationen så styrketräning, konditionsträning och stretching som pilates eller yoga är några av de olika delar jag brukar träna. Allt efter dagsform och vad kroppen säger att den behöver. Det enda som jag hittills inte har kommit helt överens med är löpning, men då tänker jag att det finns så mycket annat man kan träna istället :).

Nåväl, det är i alla fall min hobby som jag ägnat mig åt i olika intervaller och frekvenser genom livet, ända sen jag var 3,5 år och började med balett. Och jag har inga som helst ambitioner att sluta med det :).

Pysslar med teknik och den kurs i wordpress som jag unnat mig nu under våren, så roligt att lära sig mer om det. Sen väntar uppdaterande läsning av handlingar inför morgondagens styrelsemöte med Upab. Men innan dess så tänkte jag göra ett undantag och bjuda på en bild av middagen som jag gjorde igår, laxplanka med blomkålsmos och romsås med färska räkor. Var faktiskt riktigt gott om man nu får säga det själv :), kan varmt rekommendera det till den som är sugen!

Laxplanka

Trevlig söndag!