Smakråd och god smak

Denna vecka är lugn på resefronten, är på hemmaplan hela veckan vilket är skönt. Borta bra men hemma bäst. Redan onsdag men det känns nästan som att det skulle vara åtminstone torsdag sett till hur intensivt veckan har startat. Igår efter jobbet följde jag med dottern som smakråd när hon skulle kolla på ett par nya glasögon. Så roligt att göra såna saker tillsammans, det är riktig livskvalitet. Nu blev det inget beslut igår utan hon funderar vidare en stund till. Själv hittade jag också ett par nya som jag blev lite sugen på, så man får se hur det blir framöver :).

På kvällen träffade jag och maken en av våra goda vänner från Stockholm över en bit mat på Rex, och jag käkade en suveränt god fjällröding som nästan smälte i munnen. Rekommenderas! Också roligt att höra de goda omdömen om Umeå som vår vän gav, dels om hur mycket som hände i stan, dels om Stora Hotellet där han bodde. Vi kunde förstås bara glatt instämma i att Umeå är en expansiv och dynamisk stad.

Idag ser jag fram emot en dag utan inbokade möten då jag har en del skrivjobb att färdigställa utöver de dagliga omvärldsbevakningsrutinerna i jobbet. Inget regn idag, så jag chansar och lämnar paraplyet hemma när jag går till jobbet.

På återhörande och trevlig onsdag!