Halv dag

Idag blir det en kort dag, är nämligen något så lyxigt som ledig på eftermiddagen. Eller nåja, ledig och ledig, omfördelning av arbete kanske man ska säga :). Har nämligen tagit ledig för att hinna med en massa eftersatta saker, plus ett par roliga som jag ser fram emot. Men vad det är får vara en cliff-hanger så länge, återkommer om det längre fram.

Idag ägnas halva dagen åt förberedelser av presentationer och jobb med nytt digitalt verktyg. Det är också roliga saker att pyssla med, som jag hoppas kommer att bli bra i organisationen lite längre fram. Ju mer jag jobbar och har jobbat som omvärldsstrateg, desto fler börjar prata om vikten av att hela organisationen gör detta systematiskt. För det är ju inget nytt, omvärldsfrågor har alla jobbat med på olika nivåer hela tiden. Det är analysen som jag gillar och att dra slutsatser på organisationsnivå tillsammans med kollegorna.

Dags att promenera iväg och nu börjar jag se fram emot att snart våga cykla igen, dvs när blankisen ger sig. Trevlig torsdag!