Integration, migration och regionfrågan

Tidig morgon i Stockholm som började med en rejäl dimma. Bra och innehållsrika möten på SKL, såväl igår som idag på morgonen. Anna Kinberg Batra talade på gruppmötet igår kväll och det var bra med tydliga frågor och politikutveckling. Fick mycket bra energi och tyckte det var både intressant och framför allt kul! Integration, migration, regionfrågan var bara ett axplock av de frågor som behandlades.

När gruppmötet var slut så käkade hela gruppen middag och det blev i vanlig ordning bra samtal vid bordet med moderata kollegor från hela landet. Bra nätverk och trevligt! Vi diskuterade en mängd frågor, bland annat kom vi in på parkeringar och cykelförutsättningar, en fråga som bland annat hanteras i Upab (Umeå parkering AB) där jag är vice ordförande. Så det blir verkligen nytta som förenas med nöje under dessa träffar.

Idag är det möte med beredningen för tillväxt och regional utveckling, med flera intressanta ärenden på dagordningen. Efter beredningen så blir det den sedvanliga promenaden från Slussen till Centralen för att åka ut till Arlanda och sen flyga hem ikväll. Solen har kommit fram och det är verkligen vår i huvudstaden, härligt!

Trevlig torsdag!