Träff med partisekreteraren

Har idag ägnat min lunch åt att träffa och lyssna på Moderaternas partisekreterare Tomas Tobé som besökt Umeå. Han har gjort besök på bland annat Polisen i Umeå och innan han åkte tillbaka söderut så fick vi möjlighet att samtala med honom över lunchen. Det är uppfriskande och energigivande att diskutera samhällsfrågor och vilka aktuella utmaningar som vi ser i vårt samhälle. Passar mig verkligen som hand i handske. Fick också tillfälle till bra samtal med partivänner i Umeå, det uppskattas alltid!

Tomas Tobé

Tomas Tobé talar om politikutvecklingen

Lunchen hölls på Rex och som alltid var det mycket bra mat där. Jag käkade dagens vegetariska som var god, spetskål och paprika med matvete. Så nu står man sig tills eftermiddagens jobb är klart hoppas jag 🙂 . Ska passa på att berömma en av dagens kockar på Rex, dotterns sambo nämligen 🙂 .

Nej, nu är det dags att återvända till jobbet.

Trevlig onsdag!